Rent a car Smart for Two

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Rent a car Smart for Two

Rent a car Smart for Two

26/12/2018 / 0 Comments / 53 / Uncategorized
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Rent a car Smart for Two predstavlja mini kompaktni dvosed. Avaco rent a car Beograd vam pruža mogućnost da za minimalni novac iznajmite ekonomični automobil odličnih perfomansi. Ovaj automobil vlada gradskim ulicama širom sveta od kraja devedesetih godina. Rent a car Smart for Two  je razvijen na inicijativu Mercedes-Benza sedamdesetih godina prošlog veka. Mercedes-Benz je težio da u svoju ponudu uvrsti mali gradski automobil, te je predstavljen koncept NAFA, predak savremenog Smarta ForTwo. Nešto kasnije generalni menadžer Swatcha Nicolas Hayek je razvio ideju da strategiju proizvodnje sa čuvenih satova prenese na auto industriju. Da bi ostvarili svoje planove, kontaktirali su Volkswagen, ali se nemačka kompanija borila sa finansijskim problemima u to vreme. Tek je saradnja sa Daimlerom dovela do razvoja kompanije pod nazivom Micro Compact Car AG (MCC). Novo postrojenje osnovano je u mestu Smartville u Hambach, u Francuskoj 1994. godine.

Rent a car Smart for Two – Pravi izbor za gradsku vožnju

U isto vreme predstavljeni su prototipovi automobila koje je dizajnirao Mercedesov studio u Kaliforniji. Oni su bili slični završnoj verziji Smarta, ali su nosili znak Mercedesa. Ubrzo su Swatch i Marcedes ušli u sukob oko dizajna i ukupnih performansi budućeg automobila. Pre nego što je automobil i bio proizveden, Švajcarci su se povukli sa projekta, te je Mercedes sam završio projekat. SMART rent a car je sinonim za pametni dizajn. SMART ističe da je naziv nastao upravo kao rezultat saradnje Swatcha i Mercedesa i predstavlja skraćenicu od Swatch Mercedes Art. I sam logo brenda ukazuje na to – ime ispisano malim slovima je uklopljeno sa slovom “c“ i strelicom, koji sugerišu na zalaganje za kompaktne automobile (“compact“) i naprednu tehnologiju. Prvi model sišao je sa proizvodne trake 1. jula 1998, a prodaja je počela oktobra iste godine.

Rent a car Smart for Two – Najpoznatiji predstavnik

Najpoznatija SMART vozila verzija je For Two i on je do sada proizveden u tri generacije. Pored njega tu su i Smart Crossblade, Smart Roadster i Smart For Four. Po čemu je SMART automobil specifičan? Smart automobili ne samo da su atraktivnog dizajna već je glavna struktura kreirana kao Tridion Safety Cell. Ova sigurnosna ćelija postala je zaštitni znak je SMART-a. Za sigurnost koju pruža brend je nagrađen sa 4 od 5 zvezdica Euro NCAP Adult Occupant Protection i sa 2 od 4 zvezde na testu za zaštitu pešaka. Zapravo Smart automobili su dobili dobar rejting za sve vrste udaraca i to na svim delovima. Imajući u vidu da je namenjem, pre svega, za gradsku vožnju ove performanse imaju veliki značaj u saobraćaju. Međutim, zbog nepostojanja zadnjih sedišta marka Smart nije testirana za sigurnost dece.

Rent a car Smart for Two – Ekonomičnost na prvom mestu

Rent a car Smart for two odlikuje visoka ekonomičnost a život u velikom gradu ima svoje prednosti i mane. Problem gužve u prevozu, kao i nedovoljno mesta za parkiranje su posebno naglašene. Upravo je ovo glavna prednost koju donosi Rent a car Smart for two. Oko polovine veličine tradicionalnog automobila, sa njime ćete se vrlo lako snaći u gradskom saobraćaju, bez ikakve nervoze i stresa. Iako malih dimenzija ovi automobili pružaju izuzetni komfor vozaču i suvozaču. To se prvenstveno odnosi na širinu kabine, pa ga mogu voziti i krupnije osobe. Sedišta su odličnih dimenzija i dobro oblikovana. Prtljažnik je, takođe, dovoljno prostran s obzirom na veličinu vozila. Ukoliko je potrebno da se utovari kabastiji prtljag donja strana se obara, čime se dobija ravna utovarna površina. Ona može da posluži i kao odmorište na putu ili tokom piknika, jer izdržava opterećenje od maksimalno 100 kilograma. Kako potrošnja goriva ima presudnu ulogu za rentiranje vozila, budite bez brige! Jer, Rent a car Smart for two je i u ovom pogledu ekonomičan, pa opravdano nosi titulu jednog od vodećih gradskih automobila.

Ukoliko želiti i vi da iznajmite Rent a car Smart for two pozovite nas na tel: +381 11 24 55 620 ili rezervišite online vaš  Rent a car Smart for two !

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA