Rent a car Beograd – kako izabrati vozilo

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Rent a car Beograd – kako izabrati vozilo

Rent a car Beograd – kako izabrati vozilo

26/12/2018 / 0 Comments / 55 / Uncategorized
Kako izabrati vozilo u rent a car Beograd Avaco
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Rent a car Beograd Avaco, vam može pružiti slobodu i fleksibilnost na putu. Putovanje u inostranstvo ili drugi grad treba da predstavlja zadovoljstvo. Međutim, planiranje ne samo da zahteva vreme, već može da izazove nepotrebni stres. Nakon što ste odredili datum, rezervisali let i izabrali smeštaj, vreme je da donesete odluku vezanu za iznajmljivanje automobila.

Rent a car Beograd – kako izabrati vozilo

Kada pretražujete na internetu najpovoljnije ponude obavezno se vodite određenim smernicama i strategijama koje će vam pomoći da izaberete pravi auto u nekoj od rent a car Beograd agencija.

Razmislite kakvo vam vozilo treba iz rent a car Beograd agencije

Prvi korak jeste određivanje vozila koje odgovara vašim potrebama tokom puta. Ukoliko putujete sa decom i imate puno prtljaga odaberite veći i udobniji model. Ako ste samo dvoje i želite da uštedite onda je najbolje da izaberete najmanji i najjeftiniji auto u ponudi. Veličina nije jedini uslov za izbor. Pojedine rent a car Beograd agencije u svojoj ponudi imaju hibridna vozila za klijente koji vode računa o ekološkoj svesti. Takođe, proverite da li auto poseduje svu opremu koja vam treba, a pre svega GPS navigaciju koja vam može biti od velike koristi pri istraživanju vaše destinacije.

Proverite cene koje rent a car Beograd nudi

Cene za iznajmljivanje vozila zavise od brojnih faktora – počev od modela automobila i opremljenosti pa do dodatnih usluga i perioda najma. Takođe, one se mogu razlikovati zavisno od dana, kao i od vremena preuzimanja i vraćanja vozila. Obratite pažnju da li rezervaciju možete otkazati i ponovo rezervisati bez naknade. Baš kao i kod izbora smeštaja najbolje je koristiti internet pretraživače koji daju najbolju preglednost, kao i ocene i komentare korisnika kako biste bili sigurni u odabir najpovoljnije rent a car Beograd agencije.

Proverite uslove osiguranja, kilometraže, preuzimanja i vraćanja

Rent a car agencije u Beogradu ima propisane uslove za iznajmljivanje automobila. Zato, pre izbora, proverite koje je osiguranje obavezno i šta ono obuhvata. Zatim, politiku kilometraže, odnosno da li ona podrazumeva neograničeni broj kilometara koji možete da pređete. Time nećete biti opterećeni vođenjem računa o prekoračivanju i mogućim dodatnim troškovima prilikom razgledanja grada, već ćete uživati u obilasku njegovih znamenitosti. Posebna prednost koja je obuhvaćena ugovorom jeste izbor lokacije za preuzimanje i vraćanje vozila, te vas ono može čekati ispred aerodroma ili hotela što je veoma značajno za turiste koji prvi put posećuju mesto.

Tek kada proverite sve uslove, obavite rezervaciju rent a car vozila

Ako ste rezervisali online, pažljivo pročitajte uslove pre nego što potvrdite rezervaciju. U slučaju rezervacije telefonskim putem ili u samoj egenciji, nemojte se stideti da pitate agente sve što vas zanima, naročito za troškove koji ponekad mogu biti skriveni u odnosu na one koji su primarno prikazani. To može da se odnosi na posebne poreze, dodatnu opremu, prelazak granice i sl.

Pre prve vožnje proverite rent a car auto koji ste iznajmili

Prilikom preuzimanja pažljivo pogledajte automobil. Ponekad se može desiti da prethodni vozač nije prijavio štetu i da taj kvar nisu uočili na servisu u rent a car agenciji.
Zatim se upoznajte sa radom automobila. Proverite na kojoj strani je rezervoar za gorivo, gde se pale svetla, brisači i žmigavci. Možda izgleda očigledno, ali ako niste imali priliku da vozite izabrani model to vam može znatno usporiti putovanje.

Zato smo i tu!
Avaco rent a car agencija nudi najbolje uslove iznajmljivanja automobila.
Posetite naš sajt i rezervišite svoje vozilo na vreme!

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA