Najbolji rent a car džipovi

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Najbolji rent a car džipovi

Najbolji rent a car džipovi

decembar 26, 2018 / 0 Comments / 56 / Uncategorized
Rent a car Avaco - Najbolji rent a car džipovi
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Najbolja stvar kod rent a car agencija je što imate priliku da izaberete tip vozila koji želite, tako da možete prilagoditi vozilo vašim potrebama. Na primer, ako želite brzo da stignete na vaše odredište u Beogradu, jednostavno odaberete mali gradski automobil; ako želite da ostavite utisak na vaše poslovne partnere, uzmete elegantnu limuzinu. Međutim, ako vam je potreban jak, pouzdan i sposoban rent a car automobil – izabraćete džip.

Najbolji rent a car džipovi

U skladu sa tim, koji su to najbolji rent a car džipovi i gde ih možete rezervisati?

Tradicionalni Lada Niva rent a car

Lada Niva je legendarno terensko vozilo koje je pušteno u proizvodnju još daleke 1977. Neverovatno izdržljiv automobil vlada tržištem preko 40 godina što govori dovoljno o njegovom kvalitetu. Lada Niva duguje svoju izdržljivost činjenici da je pravljena praktično iz jednog dela pa je, samim tim, pogodna za sve terene. Nijedna ponuda rent a car džipova ne može da prođe bez Lade, koje je još uvek jedno od najmoćnijih SUV-a. Pogledajte Avaco ponudu rent a car Lada Niva.

Rent a car džipovi – Hummer H3

Ako vam je potrebno vozilo koje može da prevaziđe svaku prepreku i pritom zaseni ljude oko vas – Hummer H3 je pravi izbor. Ovaj prostrani i ekskluzivni džip ne ostavlja nikoga ravnodušnom. Specijalni sistem pogona na četiri točka je dizajniran tako da nudi udobnu vožnju i na putu i van puta. Iako je ovo zvanično najmanji Hummer, osećaj je sasvim drugačiji kada se nađete unutra. Hummer H3 je jedan od najboljih rent a car džipova koje možete da rezervišete za vožnju sa stilom. Pogledajte Avaco ponudu rent a car Hummer H3 džipa.

Jeep Commander – Stari dobri dizajn

Za ljude koji vole stari dobar Cherokee izgled terenca, Jeep Commander je najbolja opcija. Fotografije ne mogu baš da prenesu lepotu ovog SUV-a, zato što veliki deo njegovog šarma čine snaga i veličina. Mercedesov V6 turbodizel motor je srce ovog moćnog vozila koje je pravljeno da ukroti divlje puteve. Unutrašnjost ovog džipa ima elemente elegancije, ali ipak teži industrijskom izgledu, kako ne biste zaboravili u koju svrhu je ovo vozilo pravljeno. Ako vam je potreban old-school, moćan i pouzdan rent a car džip – Jeep Commander 3.0 će vas oduševiti. Pogledajte Avaco ponudu rent a car Jeep Commander džipa.

Dachia Duster – Moderno i elegantno

Ljudi koji vole Dachia automobile su se već odavno zaljubili u taj karakteristično elegantan dizajn tako da im se Dachia Duster savršeno uklapa u zamisao. Unutrašnjost automobila je moderna ali, što je najvažnije, jednostavna. U duhu pravih džipova, Duster je fokusiran na performans, a ne na nepotrebne dekoracije. Moderno, elegantno, ali pre svega pouzdano vozilo koje ima dugu tradiciju – Dachia Duster je pravi rent a car džip za vas. Pogledajte Avaco ponudu Dachia Duster džipa.

Avaco rent a car džipovi

Ukoliko želite da provozate neki od ovih rent a car džipova, možete ih naći u Avaco rent a car agenciji. Svi ovi automobili idu redovno na tehničke provere, tako da znate da vas neće izneveriti na putu. Posetite naš sajt i pogledajte čitavu ponudu džipova koji su na raspologanju. Izaberite onaj koji je pravi za vas. Pogledajte kompletnu Avaco ponudu rent a car vozila.

Iznajmite džip i obiđite Srbiju

Zar postoji bolji način upoznavanja određenog dela Srbije nego kombinovanje prirode i vožnje? Otkrijte Srbiju na nekonvencionalan način. Izađite sa auto puta, i proputujte u 4×4 SUV vozilima. Istražite najinteresantnije planine u blizini grada Beograda ili po celoj Srbiji.
Iznajmljivanje džipa pruža vam priliku da vidite iz drugog ugla lepotu nekih od najlepših pejzaža koje Srbija nudi i upoznajte se sa kulturom manjih naselja i autentičnih sela koja se mogu naći u širom zemlje.

Reke, jezera, netaknuti vodopadi i klisure u kombinaciji sa mnogim istorijskim mestima iz paleolitskog doba sve do Drugog svetskog rata čine istinski ispunjavajuću turneju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Iznajmljivanjem jednog od Avaco rent a car džipova vi ste spremni za laganiju off roadvožnju i jednu uzbudljivu avanturu. Sa rent a car džipom možete obići i malo nepistupačnije terene koji se sastoje od manje korišćenih zemljanih i makadamskih puteva. Destinacije koje bi trebalo da obiđete rent a car džipom su svakako: ZlatiborValjevske planineUvacĐerdapStara planinaKučaj, Zapadna SrbijaKopaonik ali takođe i Delibatsku peščaru.

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA