Kako da iznajmite rent a car automobil u Beogradu iz Švajcarske?

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Kako da iznajmite rent a car automobil u Beogradu iz Švajcarske?

Kako da iznajmite rent a car automobil u Beogradu iz Švajcarske?

26/12/2018 / 0 Comments / 88 / Uncategorized
Rent a car Avaco - Kako da iznajmite rent a car automobil u Beogradu iz Švajcarske?
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Ako planirate da posetite Beograd iz Švajcarske, veoma je bitno da unapred organizujete prevoz i kontaktirate rent a car agenciju. Na taj način vas željeni automobil može sačekati odmah na aerodromu, pa nećete morati da razmišljate o prevozu po gradu. Avaco rent a car agencija vam nudi opciju onlajn rezervacije vozila koja je korisna iz nekoliko razloga.

Kako da iznajmite automobil u Beogradu iz Švajcarske?

Pre svega imate opciju da pogledate koji su sve rent a car automobili u ponudi i da izaberete savršeno vozilo za vaše potrebe transporta. Pored toga, imate opciju i da pogledate koje su cene u pitanju kako biste prilagodili vozilo vašem budžetu. Uz sve to, na samom vebsajtu možete da pronađete sve informacije koje vas interesuju.

Zašto Avaco rent a car?

Kada posedujete svoj auto u Švajcarskoj, verovatno i ne razmišljate o rent a car servisu. Međutim, uz pravu rent a car agenciju možete znatno uštedeti prilikom posete Beogradu. Svakako najbrži i najjednostavniji način da doputujete u Beograd iz nekog od većih gradova u Švajcarskoj je let avionom. Bez obzira da li se nalazite u Bernu, Ženevi, Cirihu, ili nekom od manjih gradova u Švajcarskoj, avion vam je najbolja opcija. Jedini problem je taj što, kada se nađete na aerodromu, morate da pronađete prevoz. Aerodrom Nikola Tesla je udaljen od centra nekih 20 kilometara, tako da peške sigurno ne možete da stignete. Avaco rent a car vozilo možete da iznajmite na samom aerodromu.

Online naručivanje rent a car vozila

Kako da znate da je rent a car agencija koju ste odabrali pouzdana i kvalitetna? Najbolji način da se utvrdi legitimitet kompanije je na samom sajtu, ako ga ima. Ako nema sajt, to vam je već jasan signal da nije naročito pouzdana agencija u pitanju i da bi trebalo da je zaobiđete. Vebsajt rent a car agencije Avaco u Švajcarskoj poseduje sve informacije koje vam mogu zatrebati i, pored toga, omogućava onlajn naručivanje vozila. Jednostavno posetite sajt, izaberite automobil koji želite i odmah rezervišite vozilo u skladu sa vašim avionskim letom.

Uslovi iznajmljivanja rent a car vozila

Kao i većina drugih rent a car kompanija i Avaco ima neke osnovne uslove iznajmljivanja. Da biste uopšte iznajmili automobil, morate da imate minimum 21 godinu starosti i barem 2 godine iskustva u vožnji. Ovo je neophodno kako bi se osigurala bezbednost svih vozača u saobraćaju. Minimalna dužina najma je 24 časa, a to je sasvim dovoljno ako ste tu samo na kratko. Pored toga, neophodno je priložiti ličnu kartu ili pasoš, kao i kreditnu karticu zarad osiguranja. Ukoliko vam to ne odgovara, postoji i opcija plaćanja novčanog depozita. Količina zavisi od klase automobila, naravno. Kao što je to slučaj i sa većinom iznajmljenih vozila, morate da se pridržavate određenih pravila na putu. Vozilo sme da vozi samo vozač koji je naveden u ugovoru. Postoji mogućnost dodavanja još jednog vozača, ali se to mora unapred dogovoriti.

Avaco rent a car

Kada je u pitanju vožnja po gradu, mi vam preporučujemo manja vozila kao što je Fiat 500 ili čak i Mercedes Smart. Ovi automobili troše malo goriva i lako je manevrisati gužvama po gradu. Naravno, sve to zavisi od vaših pojedinačnih želja i potreba. Sasvim smo sigurni da ćete na našem sajtu pronaći pravo vozilo za vas.

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA