Iznajmljivanje vozila 8+1

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Iznajmljivanje vozila 8+1

Iznajmljivanje vozila 8+1

26/12/2018 / 0 Comments / 62 / Uncategorized
Rent a car Avaco - Iznajmljivanje vozila 8+1
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Sezona godišnjih odmora je u jeku. Iako putovanje u inostranstvo ili drugi grad treba da predstavlja zadovoljstvo, samo njegovo planiranje može biti stresno. Ukoliko ste isplanirali gde ćete provesti ovo leto i odredili budžet, postavlja se pitanje kako putovati. Avionski prevoz je brz, ali vas ograničava na upotrebu taksi vozila prilikom obilaska i troškove karata. Putovanje autobusom ne daje potreban komfor. Zato je najbolje rešenje iznajmljivanje automobila.

Iznajmljivanje vozila 8+1 pruža brojne prednosti

Danas, u svetu, a i kod nas postoji veliki broj rent a car agencija, koje nude raznovrsne modele. To vam dodatno otežava odluku o izboru odgovarajućeg auta. Da ne biste gubili previše vremena u potrazi, Rent a car Avaco vam skreće pažnju zašto je iznajmljivanje vozila 8+1 najbolje rešenje za mnoge prilike.

Iznajmljivanje vozila 8+1 poziva na putovanje

Rent a car Avaco u svom bogatom voznom parku ima i Renault Trafic. Odlične performanse i mala potrošnja uz maksimalnu udobnost, ključni su faktori za iznajmljivanje vozila 8+1. Da je reč o vrhunskom kvalitetu govori i podatak da je prva verzija predstavljena davne 1981. godine. Od tada suvereno vlada ne samo na francuskom tržištu, već širom sveta. Poslednji modeli su pravi sinonim za savremenu eleganciju.

Strmo odsečeni prednji deo sa ogromnim farovima i masivnim branikom, kao i ispupčeni kabinski deo, koji stručnjaci porede sa stilom Boinga 747, razbijaju monotoniju među velikim vozilima. Naime, iznajmljivanje vozila 8+1 vam garantuje da ćete biti primećeni na putu! Ne samo da ga krasi savršeno dizajnirana unutrašnjost, već Renault Trafic pruža izuzetnu udobnost i sigurnost. Klizna vrata se široko otvaraju, pa je ulazak putnika vrlo jednostavan.

Raspored sedišta nije skučen i ima dovoljno prostora za odlaganje sitnica potrebnih tokom puta. Takođe, svi putnici imaju naslone za laktove i glavu, kao i sigurnosne pojaseve.

Iznajmljivanje vozila 8+1 pruža veći komfor u odnosu na vaše vozilo

Ukoliko izaberete rent a car Renault Trafic znajte da ste uradili pravi izbor za putovanja u mini grupama, porodično ili sa prijateljima. Iznajmljivanje vozila 8+1 daje vam svu slobodu u organizovanju – počev od mesta i datuma polaska, preko usputnih odmora i turističkih obilazaka tokom odmora, pa do vremena povratka. Renault Trafic je, pre svega, idealan za porodična letovanja. Za razliku od obične gradske vožnje, vaše vozilo ne može da ispuni najbitniji uslov – dovoljno prostora tokom dugog putovanja. Nemojte da zaboravite da porodični put, naročito sa malom decom, obuhvata mnoštvo prtljaga, kao i pakovanje igračaka, knjižica i drugih stvari za zabavu mališana tokom odmora. Iz tog razloga rent a car Renault Trafic 8+1 je pravi izbor ako vam je potrebno vozilo sa velikim gepekom.

Renault Trafic ima ogroman prtljažni prostor zapremine 2,2 kubna metra. A po potrebi moguće je oboriti naslon trećeg reda sedišta, tako da se tovarni prostor dodatno povećava bez izbacivanja sedišta. Kako najčešće praktikujemo vožnju do odmarališta noću, treba imati u vidu da je deci potreban i komfor za spavanje. Upravo tu udobnost pružaju sedišta ovog vozila.

Iznajmljivanje vozila 8+1 u poslovne svrhe

Renault Trafic je prvenstveno namenjen turističkim agencijama i hotelima. Njegova glavna prednost, u ovim oblastima, se ogleda u mogućnosti da preveze 8 putnika za razliku od mini-vanova sa maksimalnim brojem od 7 osoba. Pored većeg broja putnika, on ima i veći prostor za njihov prtljag. Međutim, poslednjh godina su i druge kompanije i agencije uvidele prednosti koje nudi iznajmljivanje vozila 8+1. Te nije redak slučaj da Renault Trafic bude iznajmljen za prevoz radnika u slučaju povećanja obima posla u sezoni. Tada je dugoročni najam vozila isplativija opcija nego kupovina dodatnih vozila koji će biti korišćeni povremeno.

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA