Iznajmljivanje malih automobila i njihove prednosti

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Iznajmljivanje malih automobila i njihove prednosti

Iznajmljivanje malih automobila i njihove prednosti

decembar 26, 2018 / 0 Comments / 56 / Uncategorized
Rent a car Avaco - Iznajmljivanje malih automobila i njihove prednosti
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Iznajmljivanje malih automobila je najbolje rešenje za vožnju u velikim gradovima. Prema istraživanju sve je veći broj putnika koji koriste avionski prevoz. Ovaj trend prati i našu zemlju. Taj podatak ne čudi ako se ima u vidu da je znatno kraće vreme puta. A zahvaljujući brojnim low cost kompanijama letovi su postali veoma pristupačni.

Međutim, nakon sletanja postavlja se pitanje kako obezbediti prevoz do smeštaja. Kao i koje opcije koristiti dok ste na putu. Stručnjaci predlažu da je najbolje iznajmiti vozilo. Da biste izabrali pravi auto za vas, morate razmotriti niz aspekata.

Pre svega, namenu vozila. Odnosno, da li želite samo vožnju po gradu ili planirate izlete u okolini? Zatim, broj ljudi tokom puta. I na, kraju, možda ne toliko bitno – izbor dizel motora ili benzinca.
Ukoliko još uvek niste sigurni koje je vozilo savršeno za mnoge prilike, pročitajte koje prednosti donosi iznajmljivanje malih automobila.

Iznajmljivanje malih automobila štedi novac

Prva i, za mnoge ljude, glavna prednost jeste niža cena najma vozila. Naime, iznos određuju brojni fakori. Pored broja dana, marke automobila, on zavisi i od njegove veličine. Pa manja vozila možete naći i za 15 do 25 evra/danu.

S obzirom da rent a car agencija u Beogradu ima bogat vozni park, možete doći u iskušenje da provozate gradom neki skuplji model. Ipak, imajte u vidu da je njihov dnevni najam preko 100 evra. Te, ako vam nije potrebna takva vrsta automobila, iznajmljivanje malih automobila štedi vaš budžet.

Iznajmljivanje malih automobila pruža slobodu kretanja

Metropole i drugi veliki gradovi predstavljaju atraktivne destinacije za obilaske. Ali oni imaju i svoje mane. Među njima se posebno izdvaja problem prevoza, tj. velike gužve u saobraćaju. Takođe, primetan je i nedostatak parking mesta. Ove probleme možete izbeći ukoliko se odlučite za iznajmljivanje malih automobila.

Zbog svojih dimenzija, lako ćete se sa njime snaći u saobraćaju. Dok za parking vam neće biti potreban veliki prostor. Na taj način moći ćete, zaista, da uživate u vožnji, bez stresa i nervoze. Ujedno, nećete izgubiti dragoceno vreme za parkiranje.

Upravo ovakve povoljnosti donosi Rent a car Smart for Two. Čuveni mini dvosed je oko polovine veličine tradicionalnog automobila. I opravdano nosi titulu neprikosnovenog vladara gradskih ulica.

Iznajmljivanje malih automobila donosi potrebni komfor

Male dimenzije automobila ne treba da vas zavaraju. Oni pružaju izuzetnu udobnost ne samo vozaču, već i drugim putnicima u vozilu. Svaki od njih je dizajniran tako da ga mogu voziti i krupnije osobe. Čak i više sati bez prekida. U skladu sa strukturom dolazi prtljažnik. Zapravo, iznajmljivanje malih automobila se preporučuje i za odlazak njime na odmor. Jer, prtljažnik je dovoljno veliki da primi sve stvari ako ih dobro organizujete. Ako se ovome doda i ekonomičnost u pogledu potrošnje za gorivo, male automobile možete rentirati za svaku priliku.

Stručnjaci naglašavaju da su oni bolja opcija u odnosu na finansijski lizing. Pa je poslednjih godina primećen porast dugoročnog najma u rent a car agencijama. Avaco Rent A Car agencija ima veliki vozni park koji uključuje i različite modele malih automobila. Posetite nas ili pogledajte ponudu na sajtu www.avaco.rs kako biste na vreme izabrali željeno vozilo.

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA