Iznajmljivanje automobila za duža putovanja

Avaco Rent a car > Blog > Uncategorized > Iznajmljivanje automobila za duža putovanja

Iznajmljivanje automobila za duža putovanja

28/12/2016 / 0 Comments / 58 / Uncategorized
Rent a car Avaco - Iznajmljivanje automobila za duža putovanja
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Iznajmljivanje automobila za duža putovanja ima brojne prednosti. Sezona godišnjih odmora je pred nama. Pored odluke o destinaciji treba izabrati i prevoz. “Da li sačuvati sopstevni auto od eventualnih oštećenja tokom vožnje?“,“Da li ću uštedeti ako iznajmim vozilo?“ “Da li, ipak, ići svojim autom koji najbolje poznajete?“ Samo su neka od pitanja koja vozači postavljaju pred put. Bez obzira da li idete na porodično letovanje ili romantični vikend u dvoje AVACO Rent a car vam ukazuje na prednosti koje pruža iznajmljivanje automobila za duža putovanja.

Iznajmljivanje automobila za duža putovanja

Iznajmljivanje automobila za duža putovanja – izaberite noviji auto.
Kada krećete na put obavezno proverite stanje svog vozila. Ukoliko vozite stariji model onda je iznajmljivanje automobila za duža putovanja sigurnije. U rent a car agencijama vozila su novijeg datuma, obično ne starija od jedne godine. Ona imaju i manju pređenu kilometražu u odnosu na vaš automobil koji imate nekoliko godina. Ove bolje performanse čine ih sigurnijim za vožnju.

Takođe, pružaju veće garancije da neće doći do kvara tokom puta koji će ne samo dodatno preopteretiti izdvojeni budžet za putovanje, već će vam oduzeti vreme dok čekate da se auto popravi. Čak i ako se desi kvar na rentiranom vozilu, agencija će se pobrinuti da u najkraćem roku dobijete novi automobil kako biste mogli nesmetano da nastavite svoje putovanje. Noviji automobili u rent a car agencijama donose i maksimalnu efikasnost goriva. Što je veoma značajno za uštedu celokupnih troškova putovanja.

Iznajmljivanje automobila za duža putovanja pruža potreban komfor

S obzirom da ćete veliki broj sati provesti u putu potrebna je dodatna udobnost u automobilu. Agencije za iznajmljivanje vozila imaju raznolik vozni park, pa vrlo lako možete pronaći vozilo koje će odgovarati vašim potrebama na putu. Ukoliko putujete sa malom decom imajte u vidu da vam je potreban prostrani model kako se ne biste gurali u manjem. Dok za putovanje u dvoje možete izabrati najmanji, a ujedno i najpraktičniji model iz agencije. Pored kapaciteta veliku pažnju treba posvetiti i uslovima koje vas čekaju na putu, odnosno da li je u pitanju vožnja autoputevima ili planinskim krajevima. Tek onda možete doneti pravu odluku za iznajmljivanje automobila za duža putovanja.

Iznajmljivanje automobila za duža putovanja je najjeftinija opcija

Verovali ili ne, iznajmljivanje automobila za duža putovanja je najpovoljnije. Prvo, nećete morati da koristite usluge taksija čije cene mogu biti veoma visoke, kao ni da zavisite od rasporeda vožnje u gradskom prevozu. Druga, za mnoge najbitnija prednost, jeste da ćete na ovaj način zaštiti svoje vozilo od trošenja i eventualnih, sitnih oštećenja. Naime, prilikom vožnje automobil izgubi godišnje oko 30 odsto svoje ukupne vrednosti, naročito ako se vozi van asfaltiranih puteva. Rentiranjem vozila nećete morati da brinite za njegovu amortizaciju. Ne samo da kao klijent potpuno uživate u modelu vozila koji ste izabrali, već nemate obavezu da brine o vrednosti vozila prilikom vožnje. Kada se ugovor o zakupu završi, vaša finansijska odgovornost je gotova (pod pretpostavkom da nije došlo do nesreće kod koje je vozač kriv).

AVACO Rent a car je tu da vam pomogne pri donošenju odluke o iznajmljivanju. Dođite do nas ili pogledajte ponudu na našem sajtu www.avaco.rs kako biste na vreme rezervisali željeno vozilo.

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOVOLJNIJE RENTIRANJE U GRADU?

Pozovite nas
REZERVACIJA