Loading

RENT A CAR ZA NOVU GODINU – UŠTEDA I KOMFOR

Ukoliko ste odlučili da Novu godinu provedete na putu, rent a car je sasvim sigurno najbolja opcija za vas. Pored velike uštede koju ćete napraviti, tu je i niz drugih razloga zašto bi trebalo da iznajmite rent a car za Novu godinuAgencije za iznajmljivanje vozila vam pružaju priliku da prilagodite automobil vašim potrebama, izaberete prostrano i komforno vozilo, ali i isprobate neke luksuznije modele koji su savršeni za svečanosti. Provedite neverovatnu novogodišnju noć uz pouzdani automobil koji će vam ulepšati noć.

SLOBODA KRETANJA

Bez obzira da li pričamo o rent a car vozilima ili posedovanju sopstvenog automobila, ako želite slobodu kretanja na putu, morate da imate neki četvorotočkaš na raspolaganju. Pored svakodnevne potrebe za njima, tu su i specijalne prilike kada se jednostavno gradski prevoz ne isplati. Kada iznajmite automobil na određeni vremenski period, imate slobodu da otputujete gde god želite i kad god želite.

Avaco rent a car za Novu godinu vam daje šansu da u bilo kom trenutku posetite razna mesta širom Srbije ili otputujete u inostranstvo. Ovo je odlična prilika za one koji vole da donose odluke u poslednji čas.

UŠTEDA UZ RENT A CAR

Iako zvuči nelogično na prvi pogled, rent a car za Novu godinu je zapravo odlična prilika da se uštedi tokom praznika. Kada imate svoj automobil i sami znate da su troškovi ogromni i beskonačni. Održavanje automobila košta, a svaki put kada ga koristite, on gubi na svojoj vrednosti.

Rent a car je sasvim druga priča. Vi iznajmljujete automobil samo onda kada vam je to potrebno i ne morate da brinete o konstantnom održavanju. Isto tako, zahvaljujući velikom broju rent a car agencija u Srbiji danas i zdravoj konkurenciji, cene koje nude za iznajmljivanje su vrlo pristupačne.

ŠIROK IZBOR AUTOMOBILA

Još jedan od razloga zašto je rent a car za Novu godinu dobra ideja je i taj što imate priliku da izaberete model automobila koji odgovara prilici. Da li ćete izabrati malo i ekonomično vozilo koje je idealno za vožnju gradom? Ili biste radije da se odlučite za veliki i prostrani SUV u kome će se svi članovi vaše porodice osećati komforno? Izbor je na vama, ali je suština da ga imate.

S obzirom da je zima već u punom jeku, važno je napomenuti da vas rent a car za Novu godinu pošteđuje brige o obaveznoj zimskoj opremi. Sva vozila koja iznajmite tokom zimskog perioda u kvalitetnoj rent a car agenciji su već opremljena za zimu i poseduju sve neophodne dodatke. Sigurnost je na maksimalnom nivou, nema proklizavanja i, naravno, nema saobraćajnih kazni.

Rent a car Avaco Beograd

RENT A CAR ZA NOVU GODINU ZAHTEVA LUKSUZ

Pošto iznajmljujete vozilo u određene svrhe – da biste proslavili Novu godinu – važno je da vaš izbor vozila bude u skladu sa tim. Iskoristite ovu šansu da častite sebe i izaberete nešto što nemate baš često priliku da vozite.

Avaco u svojoj ponudi ima, između ostalog i BMW7, kao i Mercedes E klase. Zakoračite u Novu godinu uz novi automobil koji na pravi način predstavlja vaše buduće želje i težnje.

AVACO RENT A CAR ZA NOVU GODINU

Zašto bi trebalo da se odlučite za Avaco rent a car agenciju?

Zato što nudimo najpovoljnije cene, najkvalitetnije automobile i najbolje uslove iznajmljivanja. Provedite sjajnu Novu godinu uz naša vozila i dočekajte 2019. na pravi način. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u svim našim vozilima i nastaviti da koristite naše usluge i u narednoj godini.

Comments (Нема коментара)

Comments (0):

Submit Your Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now ButtonPozovi odmah!