Pozovite +381(0) 65.63.63.330

Aerodrom Lokacija

Uzmite i vratite auto na našoj lokaciji na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu

Detaljnije

Najveći Izbor Vozila

Od ekonomske klase do luksuznih vozila. Vozila sa Automatskim menjacem.

Pogledajte Vozila

Najpovoljnije Cene

Nudimo Vam najpovoljnije cene. Već od 15 Evra dan. Pitajte nas za aktuelne popuste.

Cene Rentiranja vozila

10 % Online Popust

Pošaljite upit za cenu, rezervaciju online, dobićete 10% instant popust.

Upit za cenu - Rezervacija

Rent a car aerodrom Beograd

Rentiranje automobila na aerodromu Beograd

rent a car aerodrom Beograd

Avaco rent a car  Beograd klijentima nudi jedinstvenu priliku da odmah po sletanju  na Aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, preuzmu rezervisano vozilo, ili vozilo iznajme u poslovnici rent a car aerodrom Beograd  koja se nalazi na samom aerodromu na  najfrekvetnijem mestu,  posle carine prvi lokal desno.

Radno vreme poslovnice  Avaco  rent a car  Beograd aerodrom :

ponedeljak – nedelja od  08 – 20 časova.

Telefoni na koje možete izvršiti rezervaciju su:+381(0) 65 6363 323

Kontaktirajte  nas ili dođite  na šalter naše poslovnice  rent a car na aerodromu Beograd.

Automobil možete preuzeti i vratiti na  samom aerodromu. Sam proces preuzimanja vozila na aerodromu Beograd traje veoma kratko, tek koliko je potrebno da klijent potpiše ugovor o rentiranju , plati najam i pregleda vozilo.

Kontaktirajte nas za najbolju ponudu, rentirajte vozilo na aerodromu Beograd po najboljim cenama.

Zbog sve veće tražnje za rentiranjem  izvršite rezervaciju automobila na vreme, i vozilo preuzmite   u poslovnici  Avaco rent a car Beograd odmah po sletanju aviona. Višegodišnje iskustvo, kvalitetna i profesionalna usluga, najbolje cene  učiniće  da rentiranje automobila na aerodromu u Beogradu za klijente bude pravo zadovoljstvo.

U svom voznom parku Avaco  rent a car poseduje izuzetno kvalitetne, opremljene i udobne automobile svih kategorija, počev od malih i srednjih, preko specijalnih i  velikih  pa do  luksuznih. Svi autombili su čisti i spremni za vožnju.

U ponudi su sledeća vozila:Yugo Koral, Fiat Punto Classic, Fiat Punto Dinamic, Chevrolet Aveo Automatic, VW Polo, Seat Ibiza, Seat Altea, SeatCordoba,Honda Acord, Honda  Acord automatski menjač, Smart MercedesBenc, Mercedes Viano Kombi, Volvo S 80, Toyota Landcrusier, Mercedes GL 320, Mercedes E 200, Dodge Avenger, Jeep Grand Cherokee, Dodge Nitro CRD, Honda CRV, Chrysler 300 C, Alfa Romeo 159 Elegante, Toyota Avensis, Renaut Traffic – Kombi.

Povoljni uslovi rentiranja, popularne cene, višegodišnje iskustvo u pružanju rent a car usluga , veliko iskustvo zaposlenih,  dostupnost 365 dana u godini  24 časa  su garancija visokog nivoa rent a car usluga koje pruža  kompanija Avaco rent a car. Osim  korektnih cena, kvaliteta, komfora i bezbednosti Avaco  rent a car klijentima nudi i mnoge druge pogodnosti, zahvaljujući kojima se Avaco  ubraja u  jednu od najpovoljnijih rent a car kompanija  u okruženju.

Svi automobili koji su u ponudi, iznajmljuju se sa kompletnom opremom i visokim nivoom komfora, a po pitanju rezervacije i preuzimanja automobila, trudimo se i nastojimo da se prilagodimo potrebama klijenata.

Kvalitet poslovanja i usluga koje su u ponudi naše agencije svakim danom se  unapređuje,  sa ciljem da se dosegne najviši standard rent a car usluga, i da  klijenti u potpunosti budu zadovoljni, vodeći se maksimom zadovoljan klijent – stalan klijent.

U svakom trenutku službenici agencije Avaco rent a car na aerodromu u Beogradu – Nikola Tesla – su spremni da klijentima pruže neophodne informacije vezane za  uslove rentiranja.

Najkraći rok na koji možete rentirati vozilo je 24 časa. U slučaju kašnjena prilikom vraćanja automobila, posle jednog sata kašnjenja od naznačenog vremena naplaćuje  se  cena u punom iznosu predviđenim za jedan dan rentiranja. Auta se mogu voziti na teritoriji Srbije. U slučaju da Vam vozilo treba za putovanje u inostranstvo, potrebna je posebna dozvola koju možete dobiti  od ovlašćenog lica naše agencije. Vozač mora posedovati važeću vozačku dozvolu B kategorije, i 1 godinu vozačkog iskustva. Prilikom preuzimanja vozila morate dati na uvid pasoš ili ličnu kartu.

Benzin, parking, i ostale troškove u saobraćaju snosi klijent.

Depozit je obavezan, i možete ga izvršiti autorizacijom platne kartice. Rent a car uslugu  fizička lica mogu platiti platiti gotovinski, a pravna lica virmanom.

U cenu najma uključeno je  obavezno osiguranje vozila i putnika, kao i kilometraža  od 150 km dnevno.

Avaco  rent a car Vam nudi  kompletan rent a car servis. Za klijente koji žele  nešto više od standardne rent a car usluge  Avaco nudi  rentiranje auta sa vozačem.

Odaberite automobil  prema Vašim mogućnostima i potrebama. Možete birati između malog gradskog auta, vozila pogodnog za porodična putovanja, kombi vozila ili lux vozila. Vozila  iz naše ponude pogodna su za poslovna  i  turistička putovanja. Vaše je samo da izaberete auto koji Vama najviše odgovara. Vozni park agencije  Avaco prilagođen je svim potrebama klijenata.

Ukoliko Vam je potreban  transfer sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu do bilo koje lokacije  bilo u Beogradu, Srbiji ili zemlje u regionu Avaco u ponudi ima i tu opciju.

Avaco- Transferi automobilom  ili minibusem sa aerodroma Nikola Tesla, železničke stanice ili hotela u Beogradu.

Za mesečne i višemesečne najmove garantovano niske cene.

Bilo da ste poslovno ili privatno u Beogradu, i treba Vam automobil, iskoristite ponudu kompanije Avaco rent a car  i rentirajte auto na samom aerodromu Beograd.

Najpovoljnija usluga rent a car Beograd aerodrom.

Profesionalna usluga, velika ponuda od standardnih do ekskluzivnih automobila, povoljne cene – najbolja je preporuka Avaco  poslovnice  za  rentiranje automobila na aerodromu Beograd.  Zaposleni u našoj kompaniji  uvek su spremni da se svakom klijentu maksimalni posvete  i pruže mu zadovoljstvo prilikom korišćenja rent a car usluga.

Osim u poslovnici Avaco  rent a car Beograd aerodrom vozila možete rezervisati i preuzeti u poslovnici na adresi Trnska7u širem centru Beograda kod Kalenić pijace, ili online rezervacijom uz koju odobravamo  popust od 10%. Automobil možete preuzeti i na adresi dogovorenoj prilikom rezervacije.

Najbolje cene rentiranja vozila na teritoriji Beograda u kompaniji Avaco.

Najsigurniji način da stignete do željene destinacije- rentiranjte automobil u našoj kompaniji.

Najjednostavnija procedura rentiranja automobila, povoljne cene, maksimalna udobnost i komfor sa vozilima Avaco.

U ponudi su  različite vrste rent a car usluga: kratkoročni najmovi, dugoročni najmovi, najam vozila sa vozačem. Iz bogate ponude od preko 120 automobila izaberite automobil koji odgovara Vašim potrebama. Vozilo će Vas čekati na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Brza i kvalitetna rent a car usluga, tačnost i preciznost pre svega, pogodnosti i popusti za stalne klijente. U najkraćem to je kompanija Avaco.

U našoj zemlju  rent a car usluga postaje sve traženija.

Iz razloga privatnih ili poslovnih putovanja  sve više ljudi pribegava  rentiranju automobila na aerodromu Beograd.

Uživajte u putovanju i sigurnoj vožnji sa Vašom rent a car agencijom Avaco.

Kontaktirajte  nas za sva pitanja, pristupačni smo klijentima 24 h.

Možete nas kontaktirati pozivom na telefone, slanjem poruke na našu e-mail adresu avacodoo@gmail.com ili preko kontakt forme na sajtu.

Korisne informacije:

Stanje na putevima

Aerodrom Beograd- Dolasci

Aerodrom Beograd – Odlasci

Vremenska prognoza u Srbiji

Karta Srbije

Najnoviji propisi u saobracaju

Ustedite 10% na online rezervacije

popust renta car beograd

Upit za cenu – Rezervacija

Vase Ime i Telefon (obavezno)

Vas E mail (obavezno)

Datum uzimanja i Datum vracanja vozila

Koji auto zelite, Pitanja koja imate

captcha

AVACO Novosti

WordPress SEO